Снимка БулфотоСилен човек в ГЕРБ изрази убеденост в изборната победа. Той

...
Снимка БулфотоСилен човек в ГЕРБ изрази убеденост в изборната победа. Той
Коментари Харесай

Ненков: Най-големият враг на ГЕРБ не е Румен Радев, а самата ГЕРБ

Снимка Булфото

Силен човек в ГЕРБ изрази увереност в изборната победа. Той уточни също кой е най-големият враг на партията.  Честата смяна на решенията е една от грешките на ГЕРБ ", има вяра зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ. " Освен партийни ползи има и общодържавни, те би трябвало да са преди всичко, само че не виждам по какъв начин можем да създадем коалиция с Българска социалистическа партия ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков.

" Към нулата граничи и вероятността да се коалираме и с Движение за права и свободи ", добави той. Също по този начин съобщи, че на множеството партии, които ще вземат участие в изборите, главната им концепция е да смъкват ГЕРБ от власт, което е непродуктивно. Отрицанието, което е налице, го води до убеждението, че съставянето на държавно управление след изборите ще бъде извънредно мъчно.

Ненков счита, че е значимо ГЕРБ да резервира своя образ и концепциите си за това по какъв начин би трябвало да се ръководи страната. " Приоритетите на ГЕРБ са развиването на стопанската система, финансова непоклатимост, на този стадий не се постанова смяна в датнъчната политика ", съобщи още Александър Ненков.

Той посочи като максимален триумф на ръководството на ГЕРБ точно растежа в стопанската система и финансовата непоклатимост, като единствено рецесията с COVID-19 е попречила това да е по-видно. А грешките са честите смени на решенията. " Най-големият зложелател на ГЕРБ не е Румен Радев, а самата ГЕРБ, тъй като единствено ние можем да си навредим, в случай че не си изпълняваме предизборните обещания ", заключи Александър Ненков, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР